P-kælderen er pt. i dårlig stand og som JM Danmark/MT Højgaard arbejder på udbedringerne af dette.

P-kælderne er ikke overdraget til ejerforeningen endnu, dvs. vi ikke er begyndt at beboerne ikke er begyndt at betale til den endnu.

Med hensyn til kørsel på fællesarealerne ved brandvejen ved vandspejlet og ved nedkørsel til p-kælder har vi ikke kunne få JM Danmark til at sætte pullerter op. Der arbejdes nu på sagen i samarbejde med sekstanten og kompasset.

Der blev desuden diskuteret mange utilfredsheder over for Jm Danmark på sidste bestyrelsesmøde, vi samler emner sammen og får lavet et samlet brev til Jm Danmark ang. fejl og mangler.

Så fik vi overdraget Fællesarealerne. Der er stadig nogle ting på mangel listen som skal udbedres og et par enkelte nye.

Der bliver plantet i kasserne ved terrasserne i stuen til primo november samtidig med der bliver plantet træer ude på fælles arealerne. Dette har noget at gøre med sæsonen og hvornår det er bedst at beplante.

Glas containere og papircontainere er blevet sat op, men desværre genere det dem som bor i stuen i Sekstanten. De har nu lagt sag an mod JM Danmark og bedt dem finde et andet sted til dem. Dette er ude af vores hænder indtil videre.

Der har været indbrud i P-kælder hvor et par biler blev smadret, og cykler er blevet stjålet. Vi opfordrer til at folk er meget omhyggelige med at lukke døre efter sig så uvedkommende ikke kommer ind. Desuden har JM Danmark nu fået sat en pumpe på “tigerburet2 ned til P-kælder så det nu lukker ordentligt. Endvidere har jeg bedt dem tjekke hoveddørene da de ikke smækker ordentligt.

Byggeriet KajKanten er udsat på ubestemt tid, det skulle have været sat i gang 1 jan, men er rykket. Vi har ikke fået nogen ny dato på om og hvornår de Jm Danmark starter på dette.