Service på yderdøre igangsat

Vi har i dag igangsat servicering af alle yderdøre samt døre mellem P-kælder og opgange i Lanternen. Arbejdet, der omfatter både justering, smøring, rensning og evt. udskiftning af komponenter, udføres af HS Hansen. – Alle døre vil herefter forhåbentlig igen være velfungerende.

Allerede nu kan det konstateres, at dørpumperne i opgangene er indstillet meget forskelligt. Flere er MEGET stramme og dermed vanskelige at åbne, mens en enkelt er ganske let. Begge yderpunkter er uhensigtsmæssige, idet den meget stramme indstilling sikrer, at døren lukker, også i direkte stærk blæst, men til gengæld kan være vanskelig at åbne, støjer i opgangen og ”slår” døren skæv over tid. Den lettere indstilling sikrer den vedblivende funktionalitet over tid, men direkte vind kan gøre, at døren ikke lukker helt.

Derfor er det aftalt med HS Hansen, at pumperne indstilles, så vi i hverdagen har brugervenlige døre, som lukker helt. Dog kan der (få dage årligt med stærk blæst direkte mod døren) opstå situationer, hvor vi hver især må give døren ”det sidste skub”, så den lukker helt. Dette kompromis for indstilling er ikke specielt for os, men velkendt hos mange ejendomme.

UNDLAD venligst selv at forsøge med justering af dørpumperne i fremtiden. Det overlader vi i stedet til fagfolkene hos HS Hansen eller anden relevant serviceudbyder.

Mvh / Bestyrelsen

2 thoughts on “Service på yderdøre igangsat

 1. Dorthe Nilausen

  Hej Bestyrelse
  Super intiativ med at få tilsendt vores dør pumper. Jeg vil i denne forbindelse, give inspiration til en anden løsning end den nuværende.
  I de tre hvide tårne syd for os, her de tuchless døre, som åbnes ved magnet chip eller ved udtryk på kontakt, det virker som om at denne løsning giver en mere stabil dørpumpe, da der ikke bliver hevet, trykke eller revet i døren på forskellig vis.
  Jeg håber dette måske kan være med til at give inspiration til, en alternativ løsning på vores gentagende problemer med vores adgangsdøre
  De bedste hilsner Dorthe Nilausen opgang C

 2. bestyrelsen Forfatter

  Hej Dorthe
  Tak for input. Det er en rigtig god løsning, som du beskriver, men også bekostelig at gennemføre, så vi venter lige for at se, hvordan det allerede gennemførte initiativ virker. Mvh Vagn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.