Kære alle

Bestyrelsen håber, at alle beboere nyder den fantastiske sommer.

Lars fra 77 D, 5 tv. har brugt lidt tid på at gennemgå sit gulvvarme system (rumfølere, termostater og forbindelser). Desværre er der dele der er defekte. Det falder ikke ind under nogen garanti, så Lars skal ud at købe nyt. Og så er det, at han får information om, at de systemer der sidder i lejlighederne nu ; de er udgåede og erstattet af et nyt og bedre system. Lige nu er der et meget fordelagtigt tilbud på det nye system, og Lars stiller sig i spidsen for at koordinere fælles indkøb, hvis der er medlemmer som ikke har tillid til, at deres nuværende system er driftssikkert.

Hvis du klikker her, kommer der et link til Lars’ brev og en beskrivelse af det nye system. Prisen er UDEN montering; men hvis der er tilstrækkeligt mange der ønsker at benytte tilbuddet, så undersøger Lars om man kan få en VVS’er til en fornuftig pris.

Lars skal have besked SENEST fredag den 9. august ( 22 10 90 97 eller anetteoglars@gmail.com), hvis man ønsker at være med på “fællesindkøb”. Efter denne dato er der lukket.

Selvom man ikke har defekter på sit nuværende system, er det måske en overvejelse værd. I det nye system er der mulighed for individuel programmering af termostaterne, så man kan styre varmeforbruget endnu bedre.

HUSK SENEST FREDAG DEN 9. AUGUST – besked til Lars.

 

Fortsat god sommer til alle.

 

Mange hilsner

Bestyrelsen